fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 

Turistička organizacija Bar dodijelila je nagrade najboljima u akciji „Najljepši novogodišnji izlog“, koja se uspješno organizuje već desetu godinu za redom.

Komisija u sastavu: Maja Lopičić, mr Nikoleta Nikčević i Damir Mašović, odabrala je tri najljepše uređena izloga i dodijelila i specijalne nagrade, pohvale i zahvalnice.

Prvo mjesto osvojio je salon za uljepšavanje “Dado autentic studio”, dok je drugo mjesto pripalo optici “Dino”. 

IMG 8703

Prema mišljenju komisije Specijalnu nagradu za originalnu novogodišnju dekoraciju zaslužili su “Dolce factory” i prodavnica poklona “Unikat”.

Hotel “Sea Fort” dobio je Specijalnu nagradu za najljepše okićen hotel, a nagradu za najljepšu jelku dobio je hotel “Kalamper”.

IMG 8707

Zahvalnice za deset godina učešća u akciji dobili su butici “Carissma” i “Miss Piru”, “Cesare”, “Emporio Junior”, “Fashion Paradiso” i “Pretty women” kao i firma D.O.O “Baltez” i zlatara “Engjell”.

IMG 8716

Zahvalnica za deceniju izuzetnog doprinosa akciji otišla je butiku “Šarm”, dok su pohvalu za izuzetan doprinos novogodišnjoj atmosferi u gradu dobili ugostiteljski objekti “Mornar”, “Le Petite Chateau”, “Le Petite Macaron” i “Perbacco”.

Pohvalu za oslikanu površinu dobili su caffe barovi “Prego” i “Amici”, dok je pohvalu za tematski (duhovito) oslikanu staklenu površinu dobio caffe bar “Augusta”.

Najljepša novogodišnja staklena površina pripala je caffe baru “Rifugio”, a pohvala za doprinos novogodišnjoj atmosferi u kvartu pripala je restoranu “Central Park”, caffe pizzeriji “Garden”  i caffe baru “El Passo”.

Barani se iz godine u godinu trude da uređuju svoje izloge kako bi doprinijeli prazničnom raspoloženju u tom gradu.

„Nagradili smo najbolje, ali svaki ukrašen objekat zaslužuje pohvalu. Komisija se potrudila da uvaži što više vas – dodjeljivanjem pohvala, kao i zahvalinica onima koji su deceniju uz nas“, poručila je menadžerka za informativnu djelatnost I promotivne aktivnosti mr Nikoleta Nikčević.

Prema njenim riječima, pravi je trenutak da najave nastavak akcije u drugačijem izdanju i sa novim imenom „Najljepša novogodišnja priča“.

„Ona neće obuhvatati samo izloge, ugostiteljske objekte, već će biti uključeni i naljepši okićeni balkoni, dvorišta i slično. Ovog puta pravo glasa će imati i publika, naši sugrađani koji će putem glasanja na društvenim mrežama dodijeliti upravo nagradu publike. “ dodala je Nikčević.

Takodje, prema njenim riječima, ubuduće će se prijave slati putem e-mail-a sa fotografijama izloga, na osnovu kojih će komisija ići u obilaske.

V.D. direktora TO Bar, Ivan Kovač, pohvalio je sve učesnike, kao i one koje nijesu nagrađeni.

IMG 8743

„U ovim vandrednim situacijama ovo nije ni bilo lako izvesti, da naš grad zasija. Mi ćemo se potruditi da i sljedeće godine podržimo ovu tradicionalnu akciju i sa uvođenjem novina podstaknemo i ostale da učestvuju u akciji”, kazao je Kovač.

Dobitnici nagrada i zahvalnica poručuju da im ova priznanja mnogo znače i da im je drago što su na ovaj način doprinijeli da njihov grad zablista u ovim prazničnim danima.

 

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31