fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička organizacija Bara pokreće tradicionalnu akciju „Najljepši novogodišnji izlog“, kako bi vlasnike lokala motivisala da doprinesu prazničnoj atmosferi u gradu.
Riječ je o akciji zahvaljujući kojoj je naš grad postao prepoznatljiv po izuzetno kreativnom ukrašavanju ugostiteljskih objekata tokom praznika. „Prošlogodišnje dekoracije nadmašile su naša očekivanja, što nas je podstaklo da glavne novčane nagrade, pored tri najljepše ukrašena izloga, ove godine osvoje i vlasnici tri najljepše oslikane staklene površine“ – saopštavaju iz TO Bar.
Akcijom su obuhvaćeni svi izlozi i staklene površine, bez obzira na veličinu i vrstu poslovnog prostora, a komisija će od 15. do 25. decembra obilaziti grad i odabrati najljepše.
Kriterijumi su sljedeći: Kreativnost, originalnost, primijenjeni kolorit, preglednost, božićni i novogodišnji doživljaj, upotreba dekorativnih predmeta.
Glavne novčane nagrade (u iznosu 150€ za I mjesto, 100€ za drugo mjesto i 50€ za treće mjesto) osvojiće vlasnici tri najljepše ukrašena izloga, kao i tri najljepše oslikane staklene površine. Međutim, za sve vas koji se posebno potrudite, TO Bar čuva iznenađenja.
„Specijalne nagrade u vidu pohvala i plaketa su osmišljene specijalno za učesnika, te su kao takve posebno interesantne. Njih ne otkrivamo do samog kraja, ali podsjećamo da je prošle godine bila nagrađena najljepša jelka, najljepši novogodišnji kutak, najelegantnija dekoracija, a bilo je pohvala za šarm, duhovitost...“ – kažu iz TO Bar.
Za obilazak izloga u centralnom dijelu grada nije potrebno prijavljivanje, a za izloge u ostalim mjestima barske opštine potrebno je prijaviti se na tel: 311-633, 311-696 ili u Turističko informativnom birou na Topolici svakog radnog dana od 07-15h.
 
Novogodišnja čarolija nam nikada nije bila potrebnija. Zato, budite maštoviti i osvojite nagrade!
 
unnamed 4
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28