fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Turistička organizacija Bar je tradicionalno obilježila Svjetski dan turizma, koji je ustanovila Svjetska turistička organizacija (UNWTO) 27.09.u Meksiku 1970 godine. Tada se na sjevernoj hemisferi završava turistička sezona, a na južnoj tek počinje.

U skladu sa ovogodišnom temom  Svjetskog dana turizma “Turizam za inkluzivni rast” organizovane su brojne aktivnosti , koji su imale za cilj jačanje svijesti da su turizam i želja za posjetama univerzalni i potrebni svim kategorijama društva, od najmlađih do najstarijih.

IMG 1475

U saradnji sa Kulturnim centrom i OŠ Jugoslavija za djecu posebnog obrazovnog programa , organizovana je posjeta Dvorcu kralja Nikole i vožnja vozićem Ćiro šetelištem kralja Nikole.

IMG 1477

U saradnji sa Ekonomsko-ugosteteljskom školom iz Bara tradicionalno je organizovan izlet u Ostros za buduće turističke tehničare. 

IMG 1494

Tom prilikom  su se upoznali sa turističkom ponudom dijela panoramske rute "Između dvije čarobne obale", prirodnim bogatstvima Skadarskog jezera, manastirom prečista Krajinska, bunarima u Boljevićima, kestenovom šumom, i dr, a u parku ispred Doma Kulture su postavljena četiri stola za šah za naše najestarije sugrađane, ali i sve one koji igraju šah. 

IMG 0779

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31