fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Saopštenje: Nova turistička mapa grada Bara izašla iz štampe

Turistička organizacija Opštine Bar je inovirala postojeću turističku mapu grada Bara koja je nastala prije svega zbog boljeg orjentisanja turista u prostoru, ali i sve većeg interesovanja posjetilaca za naš grad. Turistička mapa je publikacija informativnog karaktera, a dizajnirana je na savremen i atraktivan način i veoma je praktična za konsultaciju i navigaciju po gradu. Urađena je dvojezično, na crnogorskom i engleskom jeziku, a štampana u dva formata, kao džepna i blok mapa.

Mapa Bara 1

 

Mapa obuhvata teritoriju centralnog dijlela Bara, Stari grad Bar, njegovu bližu okolinu uključujući i Staru maslinu. Prikazane su sve važnije saobraćajnice, hoteli, turističke atrakcije, kulturna dobra, turističke agencije, restorani, autobuska stajališta, benzinske stanice, pošte, banke, apoteke, pa sve do detalja, kao što su punionice za električna vozila, zone besplatnog WiFi-ja i drugo. Stilizovanim piktogramima na mapi su označeni objekti od turističkog značaja, a dvojezičnom legendom koja se nalazi na margini su objašnjeni simboli koji se nalaze na mapi.

Ova publikacija će biti distribuirana u svim TIB-ovima TO Bar ali i na svim prezentacijama naše opštine, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Za dizajn i štampu mape je bila zadužena Agencija “MAMA International” iz Podgorice, a Turistička organizacija Opštine Bar je ponudila i mogućnost oglašavanja na poleđini mape.

Mapa Bara 2

Svoje interesovanje iskazali su hoteli “Hotel Resort Ruža Vjetrova”, “Hotel Sunset”, “Kalamper Hotel&Spa”, “Pearl beach”, privatni smještaj “Vila Glavanović”, “Berg&Estate D.O.O”, “Apartmani Sarić”, “Apartmani Marčić”, “Vila Izvor”, kao i kompleks “Soho City”, pa su na taj način postali i partneri u realizaciji ovog projekta.

IMG 0673  IMG 0674

Turistička organizacija Opštine Bar

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31