fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Berlin Sajam 2021

Turistička organizacija Bar na virtuelnom štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a u saradnji sa drugim lokalnim turističkim organizacijama , turističkom privredom, predstavlja turističku ponudu na vodećem svjetskom turističkom sajmu ITB u Berlinu , koji se prvi put održava putem online platforme u periodu od 9. do 12. marta.

Turistička organizacija Bar već dugi niz godina aktivno učestvuje na sajmu turizma u Berlinu te se tradicija nastavlja i ove godine, u formatu prilagođenom uslovima epidemije koronavirusa. Učestovanje na ovogodišnjem izdanju posebno je važno kako bi se razmjenom iskustava utvrdio put oporavka od krize izazvane epidemijom te osnažile pripreme za predstojeću sezonu.

Berlin Sajam 2021 2

Ova međunarodna turistička berza je prilika za uspostavljanje saradnje sa predstavnicima turističke privrede iz Njemačke ali i drugih država. Tokom sajma, uprkos tehničkim smetnjama na ITB platformi, održan je određen broj on-line sastanaka sa predstavnicima turoperatora, medija, influensera.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31