fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Turistička organizacija Bar dodijelila je danas nagrade najboljima u akciji „Najljepši novogodišnji izlog“, koja se uspješno organizuje već devetu godinu. Akcija je počela 16. decembra, a tokom deset dana trajanja, komisija je obišla preko 245 ukrašenih poslovnih objekata.

 

Vodeći se definisanim kriterijumima, kao i pravilima koja se primjenjuju prilikom aranžiranja i dekorisanja izloga, komisija u sastavu: Maja Lopičić, Mira Prentović i mr Nikoleta Nikčević, odabrala je tri najljepše uređena izloga i dodijelila i specijalne nagrade i pohvale.

Prvo mjesto osvojio je butik „Šarm“ čiji izlog predstavlja pravu novogodišnju priču, sa daškom glamura. Drugo mjesto pripalo je butiku „Pretty woman“ koji je svoj izložbeni prostor ukrasio ručno rađenim ukrasima i inspirativnim porukama namijenjenim ljepšem polu. Treće mjesto su, po mišljenju komisije, zaslužili butici „Miss Piru“ i „Carissima“ – tandem koji godinama osmišljavaju predivne, usklađene dekoracije svojih novogodišnjih izloga.

IMG 8653

IMG 8670

 

IMG 8683

IMG 8718

 

Specijalna nagrada za izuzetan doprinos prazničnoj atmosferi otišla je u ruke vlasnika kafe picerije „Perbacco“ čija je oslikana staklena površina oduševila ne samo Barane, već i cijelu Crnu Goru.

IMG 8786

 

Poslastičarnica „Le Petit Macaron“ je šik tokom cijele godine, a smisao za ukrašavanje nije izostao tokom novogodišnjih praznika, pa je komisija odlučila da joj dodijeli specijalnu nagradu za šarmantnu novogodišnju dekoraciju, u skladu sa francuskim stilom koji njeguje.

IMG 8861

 Naši sugrađani su sa puno ljubavi i truda sami izrađivali ukrase, a komisija je pohvalu za originalnu dekoraciju novogodišnjeg izloga uručila butiku „Lumy by Paris“, frizerskom salonu „Đuka“ i igraonici „Dvorište“ koji su od svojih izloga ručno izradili pravu novogodišnju bajku.

U Baru je ove godine bilo puno izloga koji „pričaju priču“ i pored kojih ne možete tek tako da prođete, a da se ne zadržite. Nije izostalo ni humora, pa je pohvala za tematski oslikanu staklenu površinu otišla u ruke duhovitim vlasnicima kafe bara „Macchiato“ i restorana „Mornar“.

Kafe picerija „Garden“ je pohvaljena za novogodišnji ambijent bašte, a najljepšu novogodišnju jelku imaju „Riva beach bar“, „Las Ramblas“ i „Dolce“.

Najljepši novogodišnji kutak naći ćete u poslastičarnici „Tre Sorelle“, piceriji „Portofino“, radionici slatkih ukusa „Figaro“ i buticima „Fashion paradise“, „Emporio Junior“ i „Cesare“, a pohvalu za doprinos prazničnom raspoloženju dobili su „Tehnoplus“ i „Le Petit Chateau“.

Ništa bez elegancije, pa je „Baltez jewelry & watches“ njome i osvojio komisiju, i dobio pohvalu za elegantnu dekoraciju novogodišnjeg izloga. Uz nakit ide i cvijeće, a cvjećara „Orhideja“ je pohvaljena za cvjetni novogodišnji kutak.

„Turistička organizacija Bar je ponosna na svoje sugrađane koji su, uprkos ograničenjima koje im je ova godina donijela, dekorisali svoje poslovne objekte i to nikad ljepše. Kao što znate, ovom akcijom ih već devet godina želimo motivisati da ukrase svoje izloge i ugostiteljske objekte tokom novogodišnjih praznika, ali ove godine su oni motivisali nas, podigli kriterijume i cijelu priču na veći nivo. Zato smo i mi odlučili da budemo drugačiji, osmislimo zanimljive nagrade i snimimo ovu emisiju. Zadovoljstvo nam je što je novogodišnje ukrašavanje postalo tradicija koja se podrazumijeva i nema sumnje da je naš grad već prepoznatljiv po tome" – kazala je mr Nikoleta Nikčević, menadžer TO Bar.

"Bez dileme, naš grad je pokazao da nam je novogodišnja atmosfera potrebnija nego ikad prije. Komisiji nije bilo lako da odluči, jer su se svi veoma potrudili da šire dobru energiju. Ove godine nije sve bilo u ukrasima, već i u inspirativnim porukama i humoru. Barski izlozi pričaju priču i podižu raspoloženje, zato pozivamo sve koji mogu da nas posjete tokom praznika, da zajedno raširimo optimizam“ - poručila je predsjednica komisije, Maja Lopičić.

Osim organizovanja akcije „Najljepši novogodišnji izlog“, TO Bar je ove godine i ranije okitila trg, u želji da Barani što duže uživaju u novogodišnjoj atmosferi.

 

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31