fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

20201117 000701 112

Turistička ponuda Bara predstavljena je juče turoperatorima i agentima iz Velike Britanije u okviru “Travel Bulletin's Mediterranean Virtual Showcase-a”. Ovaj online trening (e-learning) program je bio veoma uspješan, a prisustvovalo mu je ukupno 166 učesnika. Na ovom webinaru, direktor TO Bar Emil Kukalj, učesnike je upoznao sa kompletnom turističkom ponudom Opštine Bar.

Učesnici su iskazali veliko interesovanje za destinaciju, a imali su i brojna pitanja koja su se ticala avio dostupnosti, cijena smještaja i hrane u restoranima, lokalnog prevoza, rent-a-car usluga i dr. Svi kontakti učesnika ovog webinara će biti proslijeđeni turističkoj privredi Bara kako bi dalje pokušali da ostvare poslovnu saradnju sa partnerima iz Velike Britanije. Ovim kontaktima će biti dodati i oni koji se prikupe kroz nagradnu igru koja se takođe realizuje u saradnji sa Travel Bulletin-om, a kao nastavak promotivnih aktivnosti nakon sajma WTM Virtual.

Osim TO Bar svoju ponudu na webinaru predstavili su i Hrvatska turistička zajednica, Constantinou Bros Hotels (Kipar) i Dome Resorts (Grčka).

Stručna služba Turističke organizacije Opštine Bar

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31