fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 

Nakon uspješno realizovane digitalne kampanje TO Bar u saradnji sa partnerima kreće u novu inovativnu promociju turističke ponude Bara.  Plan je da sa električnim vozilom koje će biti posebno brendirano organizujemo putovanje od Hamburga do Bara (nekih 2000km) i pokažemo potencijalnim turistima da je moguće doći do nas samo na električni pogon.

 „Električni automobili su postali stvarnost i sve više turista ih koristi na putu do destinacija za odmor, ali se uvjek postavlja pitanje autonomije tih vozila. S obzirom da je ovo aktuelna tematika koja privlači značajnu pažnju medija odlučili smo da promociju Bara „vežemo“ za ovu temu i da na taj način tokom putovanja dobijemo dodatnu (praktično besplatnu) prisutnost u medijskom prostoru, prvenstveno na tržištu Njemačke“ navodi direktor TO Bar, Emil Kukalj.

Ovu aktivnost TO Bar realizuje u saradnji sa L&S Automobile iz Hamburga i Utjeha.me, a osim u tradicionalnim medijima promocija će se vršiti i putem „live“ uključenja na našim društvenim mrežama, kao i kroz promotivni materijal koji će biti podijeljen tokom putovanja.

Stručna služba Turističke organizacije Bar

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31