fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Turistička organizacija Bar je u cilju unapređenja boravka turista u našem gradu ove godine upotpunila ponudu sa solarnim stablom (klupom) koje se nalazi na trgu kod Novog bulevara (naspram vojnog dijela Luke Bar). 

Solarno stablo se sastoji od devet grana koje se završavaju stilizovanim listovima koji u večernjim satima imaju i dekorativnu rasvjetu. Ova skulptura predstavlja i simbol organizacije s obzirom da su “listovi” drveta sa solarnim ćelijama u formi i boji loga TOB-a.

Ovaj moderni gradski mobilijar posjeduje USB i bežične punjače za mobilne telefone i ostale prenosive pametne uređaje, a osim toga posjetiocima je na raspolaganju i besplatan WI-FI internet. Osim praktične upotrebe cilj ovog projekta je bio da se podigne svijest građana o korišćenju obnovljive energije i očuvanju životne sredine.

Nadamo se da će solarno stablo biti mjesto okupljanja, a na zadovoljstvo naših sugrađana i gostiju. TO Bar u narednom periodu planira i realizaciju novih projekata i atrakcija.

Stručna služna Turističke organizacije Bar

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31