fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Danas je Turistička organizacija opštine Bar u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, ugostila pisca Matthiasa Koefflera i fotografa Mariju Koeffler iz Njemačke, koji borave u Crnoj Gori od 25.07. do 07.08.2020.godine.

Razlog njihovog putovanja je pisanje vodiča o Crnoj Gori za jednu od najpoznatijih izdavačkih kuća REISE KNOW How. 

Tokom posjete imali su priliku da obiđu Dvorac Kralja Nikole, Stari Bar i upoznaju se sa kulturno-istorijskim znamenitostima. Pored Starog Bara, obišli su i Staru maslinu na Mirovici i tradicionalno obišli tri kruga oko nje za zdravlje, sreću i ljubav.

Neizostavni dio posjete predstavlja i posjeta Nacionalnom parku Skadarsko jezero, gdje su u Centru za posjetioce u Virpazaru dobili sve infomacije o aktivnostima koje se mogu upražnjavati, kao i o kompletnoj turističkoj ponudi. Gosti su takođe posjetili i tvrđavu Besac sa koje se pruža pogleda na Virpazar i Skadarsko jezero. Krstarenje Skadarskim jezerom i degustacija lokalne kuhinje, na goste je ostavila poseban utisak.

Za ovu posjetu Kulturni centar Bar i Nacionalni park Skadarsko jezero obezbijedili su besplatne ulaznice, dok se Turistička organizacija Opštine Bar pobrinula za kompletnu organizaciju posjete na teritoriji barske opštine i podijelila im propagandni materijal i poklon dobrodošlice.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31