fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 

Obavještavamo vas i ovim putem da TO Bar priprema prodajno-promotivnu kampanju sa ciljem popunjavanja smještajnih kapaciteta za mjesec jul, avgust i septembar 2020. godine. 

Početak kampanje za sada još uvjek ne možemo definisati jer zavisi prije svega od zdravstvene situacije, ali vrlo je važno da svi materijali i ponude za kampanju budu spremni na vrijeme. Kampanja bi se prije svega realizovala preko digitalnih kanala promocije i kroz PR tekstove u saradnji sa medijima iz zemlje i okruženja. Planirano je da se na internet stranici TO Bar kreira posebna “landing” stranica na kojoj bi bile postavljene ponude turističke privrede Bara sa poveznicma ka njihovim stranicama ili kontaktima gdje bi se mogla izvršiti rezervacija odnosno poslati upit.

Ovim putem vas pozivamo da se priključite kampanji TO Bar i ukoliko ste zainteresovani da nam dostavite svoje konkretne ponude za jul, avgust i septembar 2020 godine. Veoma je važno da u ovom dijelu budete inovativni i da pripremite atraktivne ponude kako bi privukli što veći broj potencijalnih turista. Ponude, odnosno paketi mogu podrazumijevati popuste za djecu, jedan dan gratis (platiš 7 dobiješ 8 noćenja), popust ukoliko se aranžman rezerviše do određenog datuma, mogućnost plaćanja na rate, fleksibilnost u slučaju promjene datuma rezervacije, mogućnost rebookinga i slično.

Kako bi kampanju pripremili na vijeme molimo vas da svoje ponude dostavite najkasnije do ponedjeljka 20. aprila na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 Turistička organizacija Bar

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31