fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

U cilju boljeg informisanja naših gradjana kao i turista koji već borave u našoj opštini saopštavamo da su zatvoreni sljedeći granični prelazi:

-Crna Gora-Republika Srbija: Ranče-Jabuka, na putnom pravcu Pljevlja-Prijepolje; Vuče-Godova na putnom pravcu Rožaje-Tutin i Vrbnica prema Bijelom Polju, kao i svi prelazi namijenjeni za pogranični saobraćaj,

-Crna Gora-Bosna i Hercegovina: Šćepan Polje-Hum na putnom pravcu Plužine-Foča; Šula-Vitina na putnom pravcu Pljevlja-Foča

-Crna Gora-Republika Albanija: Grnčar-Baškim na putnom pravcu Plav-Skadar i Sukobin-Murićani na putnom pravcu Ulcinj-Skadar

-Crna Gora-Republika Hrvatska: Kobila-Vitina na putnom pravcu Herceg Novi-Vitina-Dubrovnik.

-Crna Gora-Kosovo: Kula na putnom pravcu Rožaje-Peć

 

Informacije o otkazanim letovima

Sa Aerodroma Tivat biće otkazani letovi 20. marta iz Barija odnosno za Bari, kompanije Montenegro airlines MA, kao i 27. marta 2020. godine. Takođe, istog datuma, dakle 27. marta otkazuje se let MA na relaciji Napoli – Tivat – Napoli.

Takođe, juče je donešena zabrana slijetanja i polijetanja avio-kompanije Freebird Airlines koja nije redovni avio prevoznik, na aerodromima Podgorica i Tivat, do 19. marta 2020.

Kada su u pitanju linije vezane za Podgoricu, suspenduju se letovi aviokompanije Turkish airlines sa Istanbulom, 22. marta i 25. marta.

Otkazani su letovi Ryanair-a iz/za Bolonje/u, kao i linija sa Barselonom.

U periodu od 15. do 25. marta otkazani su letovi kompanije Wizz air Milano – Podgorica – Milano. Nacionalni avioprevoznik Montenegro airlines neće letjeti za Beč od danas do 28. marta. Ova kompanija otkazala je sve letove za Cirih, Pariz i Frankfurt do 1. aprila. Sa Ljubljanom MA neće saobraćati 16., 17., i 24. marta, a otkazane su konekcije i sa Barijem i Rimom, 22. 03. odnosno 27. marta.

Svi letovi operatera Alitalija za mart su otkazani.

Turistička Organizacija Bar upućuje apel svim gradjanima naše opštine kao i posjetiocima koji borave u našem gradu na odgovorno i savjesno ponašanje te pridržavanje uputstava Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30