fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička ponuda Bara se predstavlja na sajmovima turizma u Beogradu, Minhenu i Pragu u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom.
Nastup na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu tradicionalno predstavlja jednu od najznačajnijih izložbi na kojoj ponudu grada Bara predstavljamo u saradnji sa našom privredom, a na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. Imajući u vidu da je emitivno tržište Srbije veoma važno ove godine je pripremljena kvalitetna prezentacija sa posebnim naglaskom na kulturnu i gastronomsku ponudu, a u saradnji TO Bara i TO Ulcinja. Za potpun ugođaj na prezentaciji pobrinuo se barski estradni umjetnik Haris Babajić koji je za ovu priliku pripremio poseban repertoar. Tokom nastupa podijeljen je promotivni materijal kao i organizovana nagradna igra koja je svakog dana privlačila značajnu pažnju posjetilaca. Tokom sajma dat je velik broj intervjua.
 
image0Ove godine na štandu u Beogradu su prisutni i brojni predstavnici barske turističke privrede među kojima su: hotel Montenegro, hotel Babović, hotel Sato, hotel Lovćen, hotel Kalamper & Spa, hotel Korali, hotel Porto Sole, hotel Ruža vjetrova, hotel Princess, hotel Stara Čaršija, Adria Harmony, apartmani Lara i turistička agencija Riva Travel i Klik Tur. Na sajmu se tradicionalno predstavlja i turistička agencija Allegra koja ima sopstveni štand. 
Osim u Beogradu turistička ponuda Bara se predstavlja i na sajmu „F.R.E.E.“ u Minhenu gdje je fokus stavljen na fokusiran na aktivne odmore, a tokom nastupa posjetioci su imali priliku da se na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore informišu o mogućnostima za planinarenje, biciklizam i drugim outdoor aktivnostima, avanturističkim ponudama kao i kampovanju u Crnoj Gori. Ovaj sajam je okupio oko 1200 izlagača, a na sajmu su svoju ponudu predstavile i turističke organizacije Podgorice, Ulcinja, Kotora, Žabljaka kao i turističke agencije MTS, Nomad, Apolotours JP Nacionalni parkovi Crne Gore, HG Budvanska rivijera, Montenegro Stars Hotel Group, hotel Verde, turističke agencije 3E travel, Anitra i Rams.
 
 
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30