fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička ponuda Bara se predstavlja na sajmu turizma „Roma Travel Show“, koji se održava od 31. januara do 2. februara u Rimu. Sajam se održava po prvi put, a posjetioci su uglavnom individualci koji traže destinacije za ljetnji odmor. 
Tokom trajanja sajma posjetici će moći da se upoznaju sa raznovrsnom ponudom, prirodnom i kulturnim znamenitostima i ponudom prije svega za ljeto 2020. Osim opštih, posjetioce na sajmu zanimaju i informacije o smještajnim kapacitetima, ali i o saobraćajnoj dostupnosti. Upravo dobra povezanost, prije svega avionska sa Rimom umnogome olakšava dolazak gostiju iz ove italijanske regije, a pojačane promotivne aktivnosti će doprinijeti boljoj percepciji Crne Gore kao destinacije za ljetnji odmor. 
 
IMG Rim
 
Najviše gostiju iz Italije očekujemo tokom mjeseca avgusta kada oni tradicionalno odlaze na godišnje odmore. Na štandu NTOCG svoju ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Budve, Cetinja, Kotora, Podgorice i Tivta ali i HG »Budvanska rivijera«, a štand Crne Gore su posjetili i predstavnici Ambasade Crne Gore u Rimu. 
Nastup na „Roma Travel Show“ realizovan je na poziv Ambasade Italije u Crnoj Gori.  Na sajmu je prisutno preko sto izlagača, među kojima su turističke organizacije Slovenije, Tajlanda, španskih regija, Polinezije, predstavnici hotelskih lanaca i dr.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30