fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Dan zaljubljenih se približava, a vi i vaša voljena osoba nemate ideju gdje otići. Ljubitelji putovanja i romantičnih odmora će se radije odlučiti za grad na samoj obali mora. Ono što jedan grad čini romantičnim jeste njegova arhitektura, ambijent, kulturno istorijsko nasljeđe, atmosfera, okruženje, restorani i kafići, gastro ponuda, galerije, priroda i savršen izgled tokom svih godišnjih doba. Ukoliko želite savršeno romantično putovanje za ovaj važan datum mi vam preporučujemo #Bar i #KoncertTijaneBogićević 14.02.2020. godine, u Domu kulture, gdje ćete uživati u zvucima pop muzike od 21h.

Kada je u pitanju smještaj, iznajmite sobu sa pogledom na more ili grad, gdje ćete uživati u prelijepim izlascima i zalascima Sunca sa vašom dragom osobom. Cijene noćenja sa doručkom se kreću 14,50 eura do 115 eura.

Za vikend, vam predlažemo da obiđete Staru Maslinu i upoznate se sa njenom dvovjekovnom prošlošću kao i Stari grad Bar i uživate u čarima izvrsnih domaćih proizvoda. Takođe, možete posjetiti NP Skadarsko jezero i Crmnicu gdje u nekoj od lokalnih vinarija možete uživate u degustaciji vina i ukusima ribe.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=__FrxERu29c

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30