fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 
 
Danas je Turistička organizacija Bar dodijelila nagrade u akciji „Najljepši Novogodišnji izlog 2019“ koja se tradicionalno organizuje u susret novogodišnjim praznicima. 
Komisija akcije „Najljepši Novogodišnji izlog 2019“ u sastavu: Vesna Ljuić – predsjednica  i članovi Mladen Stojović i Damir Mašović obišla je preko 200 poslovnih prostora. 
Kriterijumi kojima se komisija rukovodila pri odabiru najljepšeg novogodišnjeg izloga su  kreativnost, originalnost ideje,  primijenjeni kolorit, bozićni i novogodisnji dozivljaj, upotreba  tradicionalnih i novih dekorativnih elemenata.
 
0001
 
 
Pored navedenih kriterijuma,  pri odlučivanju uzeta su u obzir i sledeća  pravila,  koja se primjenjuju prilikom aranžiranja i dekorisanja izloga: princip preglednosti, tehnika aranžiranja i izlog kao organizovana cjelina.
Komisija je   dodijelila je sledeće nagrade:
- Igraonici „Dvorište“ dodijela  je prvu nagardu, u iznosu od 150 eura
-Druga nagrada pripala je butiku „Lumy by Paris“, u iznosu od 100 eura
-Treća nagrada dodijeljena je  butiku „Pretty woman“  u iznosu 50 eura
 
Pored glavnih nagrada komisija je dodijelila i Specijalne nagrade:
 
1. Specijalna nagrada za dugogodišnji doprinos: prodavnici nakita i satova  Pandora, butiku Cesare,  butiku Miss Piru, butiku kožne galaterije Carissima
2. Specijalna nagrada za najorginalniju novogodišnju jelku - zlatara Engjel 
3. Specijalna nagrada za kontinuiranu kreativnost - dječiji butik Emporio junior
 
0003
 
Komisija je dodijela i sledeće pohvale vlasnicima radnji i poslovnih prostora, a koji su aranžiranjem i dekorisanjem svojim izloga, doprinijeli ljepšem izgledu grada, tj. dali doprinos novogodišnjem prazničnom raspoloženju: Dado autentic studio, Šarm, Fashion house, Gerry Weber, Uno, Urban touch, Petar Pan, Obuća Minja i turistička agencija Riva.
Imajući u vidu da je veliki broj ugostiteljskih objekata dao doprinos novogodišnem prazničnom raspoloženju oslikavanjem staklenih površina, komisija je po prvi put dodijelila:
- Plaketu za najbolju oslikanu staklenu površinu ugostiteljskog objekta caffe „Macchiato“
Kvalitetom su se izvdojili i sledeći ugostiteljski objekti: Restoran „Mornar“, kafana „U prolazu“, „Soho cafe“, poslastičarnica „Le petit macaron“, igraonica „Vesela planeta“ kojima su uručene pohvale. 
Akcija „Najljepši Novogodišnji izlog“ već dugi niz godina podstiče naše sugrađane da ukrase svoje objekte, a na taj način i sam grad i doprinesu što boljoj prazničnoj atmosferi u Baru. Da je akcija uspješna potvrđuje i to da su i drugi gradovi po ugledu na Bar krenuli sa realizacijom ovog projekta. 
 
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30