fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 
Šušanjska noć, primorska fešta od ribe i vina, okupila je sinoć na platou ispred plaže Žukotrlica veliki broj mještana i turista koji su u muzici i domaćim specijalitetima uživali do kasno u noć. Organizator ove fešte je MZ Šušanj uz pokroviteljstvo i podršku Opštine Bar i Turističke organizacije Bar kao i brojni drugi preduzetnici i privrednici. Cilj ove fešte je promocija ovog kraja kao i upoznavanje brojnih turista sa  kulturom i običajima i njeno očuvanje od zaborava.
 
3 2
 
U programu su nastupili klapa  Jedinstvo i Padrino bend iz Bara, a zvijezda večeri bila je pjevačica narodne muzike Ana Bekuta. Folk zvijezda je priredila noć za pamćenje više hiljadama ljudi koji su na otvorenom pjevali njene najveće hitove od početka pa do kraja, kao što su „Veseljak“, „Kralj ponoći“, „Crven konac“ itd.
 
Na brojnim štandovima bili su izloženi barski suveniri i gastro specijaliteti po kojima je Šušanj poznat, a posjetiocima je besplatno podijeljeno riba i vino.
 
Feštu od ribe i vina otvorili su u ime organizatora  predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik  MZ Šušanj Pešo Glavanović.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30