fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 
Poznati pop pjevač, Dženan Lončarević sinoć je nastupio u oviru manifestacije „Ljeto sa zvijezdama“, na šetalištu kralja Nikole.
Dženan Lončarević je pjevač koji je do objave prvog albuma karijeru gradio nastupajući po brojnim lokalima. Zbog njegove interpretacije i boje glasa u vrlom kratkom vremenskom periodu je postao popularan. Iza njega je nekoliko objavljenih albuma, a širokom auditorijumu je postao poznat 2007.godine kada je izdao prvi svoj album pod naslovom „Nikome ni reč“.
 
fotografija-159.jpg
 
Šetalište kralja Nikole, kao što se i očekivalo, bilo je prepuno. Prvo je nastupio bend Beauty and the beast, zatim su sestre Janković predstavile svoju prvu pjesmu „Bez tebe nemam gdje“ svojim sugrađanima, a potom je Dženan nastavio da ređa hitove poput „Cvete beli“, „Kazino“, „Pitam te“, „Laufer“  i mnoge druge uz koje je publika pjevala i uživala. 
Publika je bila vidno oduševljena njegovim nastupom. Turistička organizacija Bara za sledeći petak najavljuje nastup grupe „Padrino band“ i „Tropico band“.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31