fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Bar je ove godine bio domaćin brojnim predstavnicima medija, a trenutno su u obilasku naše opštine predstavnici SAT patrole, čuvene emisije RTS-a. Ove godine za destinaciju u Crnoj Gori su odabrali naš grad kao destinaciju dolaska.

Tokom posjete snimili su neke od najznačajnijih turističkih mjesta opštine Bar: Virpazar, gdje im je organizovano krstarenje Skadarskim jezerom, a  potom su snimali neke od najljepših plaža na barskoj rivijeri, Čanj, Veliki Pijesak, Utjehu. S obzirom da je u toku 32 „Barski ljetopis“ novinari su bili u prilici da prisustvuju i pozorišnoj predstavi “Tartif”. 

Upoznali su se i sa  kulturnim nasleđem grada, sa kustosom muzeja obišli su Dvorac kralja Nikole, potom spomenik prirode na Mirovici, Staru Maslinu, kao i kulturno-istorijsko nasljeđe u Starom Baru. Gosti su bili veoma zadovoljni sa posjetom, a emisija će biti emitovana u naredne dvije sedmice.

Kulturni centar je za potrebe ove posjete obezbijedio besplatne ulaznice, dok im je Turistička organizacija Opštine Bar poklonila propagandni materijal.

Posljednjih dana objavljen je i veći broj afirmativnih članaka o turističkoj ponudi grada kao rezultat posjete studijskih grupa novinara, ali i medijske kampanje koju sprovodi Turistička organizacija Bar na emitivnim tržištima Srbije i Bosne i Hercegovine. Brojni mediji, portali i novinske agencije  kao što su ISTN, B92, Blic, Nezavisne novine, Republika, Libertas, Novosti, Krstarica, Sputnjik, Agencija MIA, Tanjug i drugi su objavili članke o Baru, a uskoro se očekuju i nove objave.  Kroz kampanju se sprovodi i tzv. “outdoor kampanja” pa će bilborde sa motivima iz Bara moći da vide građani Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Sarajeva, Banja Luke i Trebinja.  Kroz intenzivnu kampanju biće obuhvaćeni i digitalni kanali promocije (naročito društvene mreže i Google oglašavanje) ali i brojne PR objave, radio reklamiranje i dr. 

Fotografije sa posjete se mogu preuzeti na sljedećem linku: https://we.tl/t-4M0kvLN74K

Turistička organizacija Opštine Bar

 

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31