fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 
Tradicionalna manifestacija Turističke organizacije Bar koja se održava svakog petka u julu i avgustu donosi koncerte muzičkih zvijezda regiona u aranžmanu sa najboljim domaćim bendovima i solistima.
 
Prvi koncert u okviru Ljeta sa zvijezdama, 5. jula, donosi  žurku ”Party bus” na kojoj će zvijezda noći biti proslavljena  grupa “Električni orgazam”. Prije proslavljenog benda iz Beograda, svirku će imati hip-hop  bend “Prti Bee Gee” i kolašinski rokenrol sastav “Rudolf”.
 
Sledeće nedjelje, 12. jula, na binu na šetalištu Kralja Nikole prvo se penje lokalni bend “Beauty and the Beasts”. Nakon njih slijedi nastup “Dženana Lončarevića”.
 
Petak veče 19. jula rezervisan je za ljubitelje bendova. Veče počinje sa lokalnim bendom “Padrino band”.
Nastavak večeri je rezervisan za leskovački bend “Tropico Band”.
 
Poslednji petak u julu, donosi poslasticu za ljubitelje roka I popa. Prvo nastupa jedan od najboljih rok sastava na ovom prostoru, rok bend Akademia. Pop zvjezda večeri nam dolazi iz Novog Sada a to je Nataša Bekvalac.
Sledećeg petka prva će na binu nekadašnja predstavnica Crne Gore na Eurosongu Andrea Demirović uz pratnju  rok benda Akademia. Nakon barskih zvijezda na binu na šetalištu Kralja Nikole penje se Ana Kokić, beogradska pop zvijezda.
Avgustovski repertoar Ljeta sa zvijezdama donosi dva benda čiji izvođači garantuju puno šetalište na barskoj rivi! Drugi petak avgusta rezervisan je za najpopularniji barski gotik metal bend “ Grimm”, nakon kojeg slijedi legenda roka, hrvatski pjevač Darko Rundek u glavnoj ulozi!
Sledeće nedjelje, 16. avgusta, na repertoaru će  biti barski kultni bend “Katapult” ,nakon toga slijedi  nastup hrvatske zvijezde čiji najveći hitovi imaju milionske preglede na YouTube kanalu “Jelena Rozga”
Poslednji koncert 13. Ljeta sa zvijezdama donosi trenutke  sa izvođačima koji garantuju spektakl: Prvi sat rezervisan je za bend “George & friends”, a od 22:00 na binu izlazi bosanskohercegovački  pjevač I pobjednik osme sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Mirza Selimović.
 
Ljeto sa zvijezdama 2019 sve
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31