fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Novogodišnja ponuda predstavljena u Trebinju
 
Danas je u hotelu „Central Park“ na Trebinju održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program dočeka Nove 2019. godine u Baru i drugim gradovima u Crnoj Gori. TO Bar je bila organizator ove konferencije na kojoj su brojni predstavnici medija i lokalnih turističkih agencija upoznati sa novogodišnjim programima i aranžmanima. Na konferenciji su bili prisutni predstavnici „Glasa Trebinja“, „Lokoportala“, „HP Media Group“ „Radio Trebinja“, „Herceg TV“, „Korona radio“, „RTRS“, „Dnevnog Avaza“, „BN TV“, „Alternativne TV“ i dr., kao i turističkih agencija „Herc Travel“ i „Ubla Tours“. Prezentaciji je prisustvovao i direktor Turističke organizacije Trebinja Marko Radić koji je pružio podršku u organizaciji nastupa. 
Direktor TO Bar, Emil Kukalj je prisutne upoznao sa kompletnim novogodišnjim programom i pozvao Trebinjce da predstojeće praznike provedu u Baru, a nakon konferencije za medije dodijeljene su i nagrade za novinare u saradnji sa turističkom privredom. Hotel Adria iz Šušnja je za ovu priliku obezbijedila trodnevni aranžman, a akciji su se pridružile i kolege iz drugih gradova.
 
Press Trebinje 1
 
Na konferenciji su osim Bara svoju ponudu predstavile LTO Budve, Kotora, Tivta, Herceg Novog, Podgorice, kao i predstavnici Montenegro Stars Hotel Group, Lazure Hotel & Marina i hotela Light House.
Osim u Trebinju, novogodišnji program je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Herceg Novog, Podgorice, Kotora i Tivta predstavljen i u Beogradu, Sarajevu i Dubrovniku.
 
Press Trebinje 3
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31