fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

 

Saopštenje TO Bar sa promocije turističke ponude barske opštine

na Beogradskom manifestu od 25. do 27. maja 2018.

 

Turistička organizacija Bar je u okviru regionalne kampanje, po četvrti put zajedno sa NTO Crne Gore i LTO Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog, Ulcinja i Podgorice i turističkom privredom, predstavila turističku ponudu za predstojeću ljetnju sezonu na “Beogradskom Manifestu” na Kalemegdanu, od 25. do 27. maja 2018. godine.

„Beogradski Manifest” je međunarodni festival najboljih manifestacija i destinacija u regionu, veoma interesantno osmišljen, tako da je posjetiocima omogućeno da kroz deset festivalskih zona i na 5 bina uživaju u raznovrsnom programskom sadržaju.

Tokom tri dana trajanja „Manifesta” brojnim posjetiocima smo podijelili reklamni matreijal i upoznali ih sa novitetima u turističkoj ponudi naše opštine, sa manifestacijama, cijenama u hotelskom i privatnom smještaju i aktivnostima kojima mogu upotpuniti svoj odmor.

Barski maslinari i crmnički vinari su i ove godine obogatili ponudu barske opštine i na autentičnom izlagačkom prostoru predstavili svoje proizvode posjetiocima koji su uživali u degustaciji crmničkog vina, barskih maslina i maslinovog ulja, kao i proizvoda od ploda masline.

Od maslinara svoje proizvode su prezentovali: Božo Šaltić, Vebija Abazović, Alija Mujić, a Miloš Klisić je predstavio nekoliko vrsta vrhunskog vina.

Predstavnici turističke privrede Crne Gore obezbijedili su nagrade za posjetioce - ljetovanje za dvije osobe, koje su se dodijelile drugog dana „Manifesta”, a iz barske opštine nagradu je obezbijedio hotel „Adria” iz Šušanja.

Događaj su propratili brojni mediji, a v.d. direktorica mr Sanja Mitrović i predstavnik maslinara Božo Šaltić su gostovali na RTS 1, najavili učešće TO Bar i barskih naslinara i vinara na „Manifestu” i pozvali posjetioce da posjete naš štand, degustiraju vino i masline i uživaju u prelijepom autentičnom ambijentu.

Na atraktivnom prostoru, uz vinske i gastronomske degustacije, animacije i zabavni program za najmlađe i muzičke sadržaje, posjetioci su mogli pred ljetnju turističku sezonu da dožive dio atmosfere sa naše destinacije i upoznaju se sa manifestacijama i bogatim turističkim sadržajem kako barske opštine, take i Crne Gore.

Prema zvaničnim podacima MONSTAT-a, barsku opštinu je u 2017. godini, posjetilo 48 000 turista iz Srbije, koji su ostvarili 435 601 noćenja, što je 0,45 % više nego u 2016. godini. U ukupnpm turističkom prometu barske opštine, Srbija je u 2017. godini bila na prvom mjestu po broju dolazaka, a na drugom po broju noćenja turista.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31