fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID

Ocjena korisnika:  3 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička Organizacija Bar,  je 23.decembra u crmničkoj vinariji „Mond“ upriličila promociju novih kataloga - „Dobrodošli na dvije čarobne obale“ i kataloga privatnog smještaja opštine Bar. 
Nove kataloge je dizajnirao, ureduio i pripremio, već dobro uigran tim stručnjaka, koji sa Turističkom organizacijom sarađuje više od decenije: profesorica dizajna Ana Matić, profesor fotografije  Lazar Pejović sa saradnikom fotografom Duškom Miljanićem, dok je prevod na šest svjestkih jezika uradila  prevodilačka agencija „Porta Aperta“.
Promociji su prisustvovali predstavnici turističke privrede Bara i Crne Gore, direktorica Nacionalne Turističke Organizacije- Željka Radak Kukavičić, direktor JP „Morsko Dobro“ Predrag Jelušić, direktorica HG „Buvanska rivijera“ Katarina Kažanegra, predstavnici Opštine Bari drugih preduzeća.
TO Bar je takođe ovu priliku iskoristila da pred eminentnim medijskim kućama iz Srbije, čiji je razlog za dolazak u Crmnicu prije svega bila promocija “ XXI Festivala Vina u Ukljeve“,  pored promocije novih kataloga, najavi i „Novogodišnji Hepening Bar 2017“ i pozove goste iz okruženja da budu dio naših novogodišnjih događaja. Ova novinarska grupa uspješno promoviše aktivnosti  TO Bar, posebno ističući do sada manje poznate lokalitete koji su postali atrakcija kao što je panoramska ruta „Između dvije čarobne obale“, skrivena blaga barske opštine, crmničke vinske podrume i manifestacije koje se organizuju pod  pokroviteljstvom TO Bar i Opštine Bar.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31