fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Tradicionalna manifestacija Turističke organizacije Bar, Ljeto sa zvijezdama, ove sezone donosi osam koncerata sa 14 izvođača, među kojima su i najveća pop zvijezda regiona Željko Joksimović, najpoznatiji trubački orkestar na Balkanu - Dejan Petrović i Big bend, legendani Željko Bebek, Biljana Krstić, YU grupa, Van Gog, Ana Bekuta... Barsku muzičku gardu predstavljaće Akdemija i etno grupa Zora, a u goste nam dolaze i hercegnovski ansambl Toć, kao i jamajkanska zvijezda Beniman, bendovi Ničim izazvan i Iskaz.

“Ova manifestacija doprinosi prepoznatljivosti Bara po kvalitetnoj ponudia turisti mogu pored zabave upoznati, degustirati i kupiti proizvode karakteristične za ovo područje. Kao i ranijih godina koncerti će se održavati na starom mjestu, na šetalištu Kralja Nikole. Takođe, ponovo imamo zvijezde sa EX YU prostora, i pokrivene gotovo sve muzičke popularne žanrove”, saopštila je na konferecniji za medije direktorica TOB-a Neda Ivanović.
Neda Ivanović

Novitet u tradicionalnoj manifestaciji biće reli oldtajmera nedavno otvorenom panoramskom rutom Bara.

“Narednog vikenda u ulici Vladimira Rolovića Oldtimer klub Bar uz našu pomoć organizuje smotru oldtajmera kojoj će prethoditi vožnja ovih automibla panromaskom rutom Bara nazvanom Reli na dvije obale”, pojasnila je Ivanović.

Na istom mjestu uveče je zakazan koncert hercegnovoskog ansambla.Toć, Benimana sa Jamajke i YU grupe.

“Ovo je prvi po redu oldtajmer skup u organizaciji novoosnovanog Oldtajmer kluba Bar i TOB-a u okvriu kojeg imamo “Rally između dvije obale”. Za sada smo obezbijedili nastup 40-k oldtajmera iz Crne Gore, uz nadu da će sledećih godina biti i učesnika iz inostranstva”, objasnila je Jovana Pekić iz Oldtimer kluba Bar.

Ljeto sa zvijezdama počinje u petak jednodnevnom manifestacijom Bus party koju TO Bar organizuje zajedno sa NVO Sinteza. U okviru ove manifestacije u petak od 22 na Šetalištu kralja Nikole nastupiće bendovi Ničim izazvan, Orthodox Celts i Iskaz.

“Party Bus je zapravo jednodnevna manifestacija u okviru koje muzičke zvijezde autobusom putuju i upoznaju atraktivnosti gradova u kojima nastupaju. Tako će članovi bendova Ničim izazvan, Orthodox Celts i Iskaz doputovati autobusom i obići Stari grad, Staru maslinu I druge znamentisoti Bara, a uveče održati koncert na šetalištu Kralja Nikole”, rekla je na konferenciji za novinare Sandra Vahtel iz NVO Sinteza.

Sledeće nedjelje, 14. Jula, concert će održati kultni beogradski sastav Van Gog, sedam dana kasniej (21. jul), najbolji rok vokal SFRJ Željko Bebek.

Julski program Ljeta sa zvijezdama završava se konertom Bilje Krstić i Bistrika, prije kojih će atmosferuzagrijati barska etno grupa Zora.

Avustovsko druženje sa zvijezdama na Šetalištu kralja Nikole počinje koncertom Akademije i Dejana Petrovića sa Big Bendom (4. jul).

Sedam dana kasnije je centralna tačka programa, koncert trenutno najveće muzičke zvijezde regiona Željka Joksimovića. Sezona završava 18. jula concerto folk dive Ane Bekute.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30