fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 

Barski fanovi Van Goga još se nisu bili ni okupili u punom sastavu pred binom, a Đule i ekipa odredili su smjernicu trećeg ovosezonskog koncerta Ljeta sa zvijezdama svojim hitom “Skačem, skači”.

Kultni beogradski sastav držao se na početku numera sa svog poslednjeg studijskog albuma "Neumeren u svemu", nakon čega je došlo vrijeme i za mega hitove benda, naravno i euforiju publike. 

Đule je atmosferu podizao i šaljivim dosjetkama između pjesama i razgovorom sa publikom.  U jednom trenutku imao je zajedničku šou tačku i sa urednikom Jedra koji je snimao koncert sa bine. 

Jedan od najvećih hitova Van Goga, “Kolo”, Đule je otpjevao zajedno sa djevojkom koju je zamolio da mu se pridruži na binu, u jednom trenutku prošetao se kroz masu…

Horski su otpjevane "Delfina“, "Mama“, "Šta ako“, "Opasan ples“, "Kada odeš“, a kulminaciju je donijela, očekivano, "Neko te ima

Koncert je okončan numerom "Anđele, moj brate“ koju je Đule nazvao posvetom "Milanu, Lemmyju, Margiti, Bowieu i ostalima koji su nas napravili ovakvim kakvi smo“.

"Prezadovoljan sam publikom, bilo ih je svih generacija. Reakcija je bila odlična, osjećala se ta dobra energija i želja da svi budemo dio nečega lijepog. Zahvalio bih se Turističkoj organizaciji na pozivu da nastupimo na ovogodišnjoj sezoni koncerata pored mora, u tako slatkom gradu kakav je Bar. Ovdje smo snimali posljednji spot, a i danas smo bili gosti ljudi s kojima smo sarađivali, familije Senić. Više od trideset godina karijere bih opisao kao vrlo seksi period, i namjeravamo da sviramo dokle god budemo mogli“, prokomentarisao je Đule nakon koncerta.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30