Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 

U Virpazaru će se 6. septembra održati prvi “Festival grožđa” koji za cilj ima promociju vina, grožđa, vinograda i vinogradara. Tog dana na brojnim štandovima će svoja vina predstaviti vinari iz crmničkog kraja, a prisutni će moći da kupe i razne domaće proizvode i suvenire. Posjetioci će biti u prilici da vide i ukoliko žele učestvuju u tradicionalnom “gaženju” grožđa , a za ovu priliku Turistička organizacija Bar će obezbijediti i besplatno grožđe za degustaciju.

Za ovu manifestaciju pripremljen je i kvalitetan kulturno zabavni program. Manifestaciju će otvoriti kamerni hor “Antivari Musica” koji će na repertoaru ovog puta imati crnogorske izvorne pjesme. Nakon njih će nastupiti poznata barska etno grupa “Zora”, a zvijezda manifestacije će biti popularni pjevač narodne muzike Marinko Rokvić.

Organizator ove manifestacije je Turistička organizacija Bar pod pokroviteljstvom Opštine Bar, a u saradnji sa MZ Crmnica, vinarima, vinogradarima i lokalnom privredom.

IMG 3002

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30