Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

 

 

Popularni srpski glumac mlađe generacije, Luka Raco, boravio je u Baru kao jedan od učesnika studijske grupe novinara za koju je tokom ove sedmice organizovana adrenalinska tura kroz našu opštinu, a u cilju promocije avanturističkog turizma. Luka je oduševljen onim što je vidio i iskusio tokom obilaska naše opštine. 

“Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv organizatora da učestvujem u ovoj studijskoj poseti jer me za Bar vežu lepe uspomene. Još kao dete sam letovao sa roditeljima u Baru i ovde sam se uvek odlično provodio. Ova poseta je na mene ostavila poseban utisak jer sam upoznao Bar na nešto drugačiji način. Prolazak kroz kanjon reke Bunar, ali i tura terenskim vozilima između dve čarobne obale je bila nešto posebno. Nadam se da ću uskoro opet imati prilike da se vratim, jer kako su mi rekli ima još puno toga da se doživi”, rekao je Raco. 

Ova studijska posjeta je rezultat dobre saradnje NTO CG, Ambasade Crne Gore u Srbiji i TO Bar, a cilj je prije svega afirmacija barskog turizma i jačanje percepcije naše opštine kao turističke destinacije. Uskoro se i očekuju prve objave u medijima u Srbiji.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31